Velkommen til Sunglasses2U

Vi bruker cookies for å sikre at vi gir deg den beste opplevelsen på vår nettside. Klikk her for å lese mer.

Toggle Menu
Toggle Søk
GB
GBP
GB
GBP
Land:
GB
Storbritannia

Personvernregler

Sunglasses2U forstår at personvernet ditt er viktig for deg og at du bryr deg om hvordan dine personlige data blir brukt. Vi respekterer og verdsetter personvernet til alle våre kunder, entreprenører og kontakter og samler og bruker kun personopplysninger på måter som er beskrevet her, og på en måte som er i samsvar med våre forpliktelser og dine rettigheter i henhold til loven.

Firma: Sunglasses2U
Adresse: 39-43 Monument Hill, Belgrave House, Weybridge, KT13 8RN
Databeskyttelse: For å kontakte vår DPL, vennligst send en e-post til adressen nedenfor.
E-postadresse: privacy@sunglasses2u.com

Denne personverninformasjonen forklarer hvordan vi bruker dine personlige data: hvordan det samles inn, hvordan det holdes og hvordan det behandles. Det forklarer også dine rettigheter i henhold til loven om dine personlige data.

Personlige data er definert av generell databeskyttelsesforskrift (EU-forordning 2016/679) ("GDPR") som "informasjon om en identifiserbar person som kan identifiseres direkte eller indirekte, spesielt ved henvisning til en identifikator".
Personlige data er, i enklere termer, all informasjon om deg som gjør at du kan identifiseres. Personopplysninger dekker åpenbare opplysninger som navn og kontaktinformasjon, men dekker også mindre åpenbare opplysninger som identifikasjonsnumre, elektroniske plasseringsdata og andre onlineidentifikatorer.
Personopplysningene vi bruker er beskrevet i del 5 nedenfor.

Under GDPR har du følgende rettigheter, som vi alltid vil arbeide for å opprettholde:

  1. Retten til å bli informert om vår samling og bruk av dine personlige data. Denne personvernerklæringen bør fortelle deg alt du trenger å vite, men du kan alltid kontakte oss for å finne ut mer eller å stille spørsmål ved hjelp av detaljene i del 11.
  2. Retten til å få tilgang til personopplysningene vi har om deg. Del 10 vil fortelle deg hvordan du gjør dette.
  3. Retten til å korrigere dine personopplysninger dersom noen av dine personlige opplysninger som er holdt av oss, er unøyaktige eller ufullstendige. Ta kontakt med oss ​​ved hjelp av detaljene i del 11 for å finne ut mer.
  4. Retten til å bli glemt, det vil si retten til å be oss om å slette eller på annen måte avhende noen av dine personlige data som vi har. Ta kontakt med oss ​​ved hjelp av detaljene i del 11 for å finne ut mer.
  5. Retten til å begrense (dvs. hindre) behandling av dine personlige data.
  6. Retten til å protestere mot oss ved å bruke dine personlige data for en bestemt hensikt eller formål.
  7. Retten til dataportabilitet. Dette betyr at hvis du har gitt personopplysninger direkte til oss, bruker vi det med ditt samtykke eller for gjennomføring av en kontrakt, og at dataene behandles ved hjelp av automatiserte midler, kan du be oss om en kopi av disse personopplysningene til gjenbruk med en annen tjeneste eller virksomhet i mange tilfeller. Vi bruker ikke dine personlige data på denne måten.
  8. Rettigheter knyttet til automatisert beslutningstaking og profilering. Vi bruker ikke dine personlige data på denne måten.
For mer informasjon om bruken av dine personlige data eller utøvelse av dine rettigheter som beskrevet ovenfor, vennligst kontakt oss ved hjelp av detaljene som er gitt i del 11.
For mer informasjon om hvordan vi lagrer og beskytter dine personopplysninger, les vår databeskyttelsespolicy og retningslinjene for dataoppbevaring .
Ytterligere informasjon om dine rettigheter kan også fås fra Informasjonskommissærens kontor eller ditt lokale Citizens Advice Bureau.
Hvis du har noen grunn til å klage på bruken av dine personopplysninger, har du rett til å sende inn en klage til Informasjonskommissærens kontor.

Vi kan samle inn noen eller alle følgende personopplysninger. Hvis du ikke tillater oss å samle inn disse dataene, kan vi kanskje ikke oppfylle våre kontraktlige eller juridiske krav.

  • Navn
  • Adresse
  • Epostadresse
  • Telefonnummer
  • Firmanavn
  • Jobbtittel
  • Yrke
  • Betalingsinformasjon
  • IP-adresse og nettstedskapsler
For mer informasjon om datainnsamling, vennligst se vår databeskyttelsespolicy og våre retningslinjer for datainnhold .
For mer informasjon om hva informasjonskapsler er og hva vi bruker dem for, vennligst se vår Cookie Policy .

Under GDPR må vi alltid ha lovlig grunnlag for bruk av personopplysninger. Vår lovlige grunnlag er ett eller flere av følgende:

  • Fordi dataene er nødvendige for å utføre en kontrakt med deg;
  • Fordi du har samtykket i vår bruk av dine personlige data; eller
  • Fordi det er et lovlig krav.
Dine personlige data kan brukes til ett av følgende formål:
  • Tilby og administrere kontoen din.
  • Leverer våre tjenester til deg. Dine personlige opplysninger kreves for at vi skal inngå en kontrakt med deg.
  • Kommuniserer med deg. Dette kan omfatte å svare på e-post eller samtaler fra deg.
  • Leverer deg med informasjon du har valgt på (du kan når som helst abonnere eller fravike ved å følge instruksjonene nederst i hver kommunikasjon).
  • Med din tillatelse og / eller lovlig tillatelse, kan vi også bruke dine personlige data til markedsføringsformål, som kan omfatte å kontakte deg via e-post med informasjon, nyheter og tilbud på våre tjenester. Du vil ikke bli sendt noen ulovlig markedsføring eller spam. Vi vil alltid jobbe for å fullt ut beskytte dine rettigheter og overholde våre forpliktelser i henhold til GDPR og forskrift om personvern og elektronisk kommunikasjon (EC Directive) 2003, og du vil alltid ha mulighet til å fravike.

Vi vil ikke beholde dine personlige opplysninger lenger enn det som er nødvendig i lys av årsaken (e) som den ble samlet inn for første gang. Dine personlige data vil derfor bli holdt i følgende perioder (eller, der det ikke er fast periode, vil følgende faktorer bli brukt til å bestemme hvor lenge det holdes):

  • Hvis du gjør en forespørsel, men ikke engasjerer våre tjenester, vil vi beholde dine personopplysninger i 3 måneder fra datoen for siste kommunikasjon.
  • Hvis du engasjerer våre tjenester, vil vi beholde dine personopplysninger i 7 år fra datoen for siste kommunikasjon.

Vi kan lagre eller overføre noen eller alle dine personopplysninger i land som ikke er en del av Det europeiske økonomiske samarbeidsområde ("EØS" består av alle EU-land, pluss Norge, Island og Liechtenstein). Disse kalles "tredjeland" og kan ikke ha databeskyttelseslover som er like sterke som de i Storbritannia og / eller EØS. Dette betyr at vi vil ta ytterligere skritt for å sikre at personopplysningene dine behandles like sikkert og sikkert som det ville være i Storbritannia og under GDPR som følger:

  • Når vi overfører dataene dine til et tredjeland, er dette beskyttet ved bruk av en datadelingavtale som benytter EU-godkjente modellkontraktklausuler.

Vi må kanskje dele dine personlige data med følgende mottakere:

  • Ekstern revisor
  • Kurerer leverer på våre vegne
  • Entreprenører som arbeider på våre vegne
I enkelte begrensede omstendigheter kan det hende vi er juridisk pålagt å dele visse personopplysninger, som kan omfatte din, hvis vi er involvert i rettssaker eller i samsvar med juridiske forpliktelser, rettsordre eller instrukser fra myndighetene.

Hvis du vil vite hvilke personopplysninger vi har om deg, kan du be oss om nærmere opplysninger om disse personopplysningene og for en kopi av den (der slike personlige opplysninger holdes). Dette er kjent som en "tilgangsforespørsel".
Alle forespørsler om tilgangsaksess skal sendes skriftlig og sendes til e-postadressen eller postadressene som er vist i del 11. For å gjøre dette så enkelt som mulig for deg, er det mulig å få tilgang til en forespørselsskjema for tilgangstilgang. Du trenger ikke å bruke dette skjemaet, men det er den enkleste måten å fortelle oss alt vi trenger å vite for å svare på forespørselen din så raskt som mulig.
Det er normalt ikke noe gebyr for en tilgangsforespørsel. Hvis forespørselen din er "åpenbart ubegrunnet eller overdreven" (for eksempel hvis du foretar gjentatte forespørsler) kan det bli belastet et gebyr for å dekke våre administrative kostnader ved å svare.
Vi vil svare på forespørselen om tilgangstillatelse innen en måned etter mottak av det. Normalt tar vi sikte på å gi et komplett svar, inkludert en kopi av dine personlige data innen den tiden. I enkelte tilfeller, men spesielt hvis forespørselen din er mer kompleks, kan det hende at det kreves mer tid i maksimalt tre måneder fra datoen vi mottar forespørselen din. Du vil bli holdt fullt informert om vår fremgang.

For å kontakte oss om alt som har å gjøre med personopplysningene og databeskyttelse, inkludert å gjøre en forespørsel om tilgang til et spørsmål, vennligst bruk følgende detaljer (for å beskytte datavernet):
Bedrift: Sunglasses2U
Adresse: PO Box 2041, Croydon, CR90 9JW.
Databeskyttelse: For å kontakte vår DPL, vennligst send en e-post til adressen nedenfor.
E-postadresse: privacy@sunglasses2u.com

Vi kan endre denne personvernerklæringen fra tid til annen. Dette kan være nødvendig, for eksempel hvis loven endres, eller hvis vi endrer vår virksomhet på en måte som påvirker personopplysninger.
Eventuelle endringer vil bli gjort tilgjengelig i den nyeste versjonen av dette dokumentet, som alltid er tilgjengelig fra vår nettside.


V1.0

23.05.2018